Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--humlebkauto-f9a.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Dæk og fælge | Humlebækauto ApS

Dæk og fælge

De rigtig dæk

Dækkene på din bil udgør kontaktfladen til vejen og er dermed en vigtig brik i din sikkerhed og kørekomfort. Derfor er det vigtigt, at du får de rigtige dæk til din biltype og kørselsbehov. Vi levere alt i dæk og fælge, sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. For priser på dæk og fælge samt ombytning af hjul, kontakte os her – eller på tlf. 44 49 10 20

– Vinter, sommer eller helårsdæk

Alt efter dine kørselsbehov anbefaler vi, at du skifter til vinterdæk, når temperaturen falder til under 7 °C – og inden frostvejret sætter ind.

Sommerdæk styrer og bremser lidt bedre på tørre og våde veje end vinterdæk, men på sne- og isglatte veje er vinterdæk en absolut nødvendighed for at bevare bremseevne og styring.

Hvis du hovedsageligt bruger din bil til bykørsel, og undgår landeveje og motorveje i vinterhalvåret, kan du med fordel bruge helårsdæk.

Hvis du kun vil have ét sæt dæk til din bil, anbefaler vi dig at bruge helårsdæk året rundt.

– Valg af den rigtige dæktype

Når du kommer til os, spørger vi ind til dine kørselsbehov, så vi på bedst mulige måde kan afdække dine dækkrav.

På den måde sikrer vi dig den bedste vejledning og det rigtige valg af dæk til dig og din bil, så du kan køre sikkert og komfortabelt året rundt.

Humlebæk Auto ApS

Bakkegårdsvej 218
3050 Humlebæk

Telefon: 44491020

Åbningstider:

Man – Fre 08:00-16:00
Lør & Søn Lukket

partner logo