Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--humlebkauto-f9a.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Gearkasse renovering | Humlebækauto ApS

Gearkasse renovering

Gearkasser

En lyd alle bilister frygter, er lyden af en ødelagt gearkasse. Derfor er det vigtigt at gearkasse og transmission jævnligt efterses og en eventuel gearkasse renovering laves før det er for sent. Hvis du hører mærkelige lyde fra gearkassen, bør du kontakte os og få gearkassen set efter. Venter du blot et par dage, kan der ske uoprettelig skade på gearkasse og transmission.

– Renovering af gearkassen

Når vi renoverer gearkasser, skiller vores mekanikere den omhyggeligt ad. Herefter kontroleres lejer, tandhjul, aksler og gearkassehus. Alle dele kontrolleres for brud og slitage. Delene udskiftes eventuelt med nye, eller renses og bruges igen. Til sidst samles det hele til en fuldt funktionel gearkasse igen.

Når gearkassen er renoveret og samlet med nye pakninger og olie, testes den ifølge de standarder, der er for den pågældende gearkasse.

Når din gearkasse er blevet renoveret, er det vigtigt du vedligeholder den. Gearkasseolien skal jævnligt skiftes og bilen skal til rutinemæssige eftersyn.

– Reparation eller brugt 

Hvis din gearkasse ikke kan repareres, kan du spare penge ved at købe en brugt istandsat gearkasse. Selv om en gearkasse er brugt, kan den stadig være i perfekt stand. Typisk stammer de fra biler, der har været involveret i ulykker og derfor ikke kan køre længere – men mange af delene er stadig intakte og i fin stand.

Humlebæk Auto ApS

Bakkegårdsvej 218
3050 Humlebæk

Telefon: 44491020

Åbningstider:

Man – Fre 08:00-16:00
Lør & Søn Lukket

partner logo