Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/xn--humlebkauto-f9a.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Serviceeftersyn | Humlebækauto ApS

Serviceeftersyn

Det betaler sig

Et serviceeftersyn er med til både at forebygge skader og reparationer og er med til at skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer i forbindelse med kørsel. Kører du i en ældre bil, kan der være andre servicebehov end ved en ny bil. Kom ind og få en snak med vores mekaniker, så laver vi en vurdering af behov ud fra bilens alder, stand og kørselsmønster.
kontakt os her.

– Lad os vedligeholde din bil

Er der garanti på din bil, er det afgørende, at du følger producenternes krav til service, hvis du ønsker at opretholde garantien. Alle biler skal til serviceeftersyn, det er bilens alder og brugen af din bil, der er med til at afgøre, hvilket eftersyn, du har behov for og hvor ofte. Intervallet for serviceeftersyn kan variere helt nede fra 5.000 og op til 50.000 km., men mest almindeligt skal en bil til eftersyn efter hver 10.000 – 30.000 km. Kører du mindre i din bil, vil det typisk være med et interval hvert eller hvert andet år.

– 3 års garanti

Vores kvalitet er din garanti

Hos Humlebæk Auto ved vi, kvalitet betaler sig. Derfor arbejder vi kun med reservedele af høj kvalitet ved udførelse af både service og reparationer, og hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle nye reservedele.

Humlebæk Auto ApS

Bakkegårdsvej 218
3050 Humlebæk

Telefon: 44491020

Åbningstider:

Man – Fre 08:00-16:00
Lør & Søn Lukket

partner logo